Barça

El FC Barcelona nega les acusacions i es reserva el dret a prendre accions legals

Polèmica. El club confirma que I3 Ventures és un proveïdor però que no té cap vincle amb aquests comptes i, si es demostrés cap mena de relació, rescindiria el contracte

El FC Barcelona ha reaccionat a la publicació de la notícia difosa per la cadena SER Catalunya que tenia contractada una empresa per difondre missatges negatius o de menysteniment a jugadors, opositors, polítics i entitats diverses. El club blaugrana ha emès un comunicat públic per negar rotundament cap relació i, encara més, la contractació de serveis vinculats a comptes de xarxes socials per difondre missatges d’aquesta naturalesa. El Barça assegura que I3 Ventures si que és proveïdor del club però que aquesta empresa no té cap vincle amb aquests comptes i, assenyala que si es demostrés cap mena de relació, el club rescindiria immediatament la seva relació contractual i exerciria les accions legals oportunes en defensa dels seus legítims interessos.

El Barça si que confirma que té contractats serveis de monitorització de xarxes socials amb l’objectiu de tenir coneixement, tant dels missatges positius com dels negatius i que ho fan per protegir i preservar la seva reputació, així com la d’aquelles persones vinculades al club (patrocinadors, jugadors, directius, socis, penyistes...), en la mesura que la protecció d’aquesta reputació és un element primordial i un deure irrenunciable per als qui treballen per l’Entitat.

En el comunicat, el club demana una rectificació de la informació i es reserva el dret a exercir accions legals contra qui segueixi vinculant el Barça amb aquesta mena de pràctiques.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)