Barça

I3 Ventures tenia un pla per desprestigiar Font

Barça.

L’empresa I3 Ventures havia ideat una estratègia per embrutar la imatge de Víctor Font. Així consta en un document, fet públic per la cadena SER, en el qual s’estableix un pla per a operar amb els comptes del club a les xarxes socials per tal de llançar “preguntes i crítiques” al discurs del futur candidat a la presidència del Barça.

I3 Ventures pretenia emetre missatges que qüestionessin o desprestigiessin a Víctor Font des dels canals no oficials a les xarxes socials i, per altra banda formular preguntes incòmodes en el seu acte de presentació, que va tenir lloc el passat 31 de gener de 2019.

Entre els temes amb els quals es volia comprometre Font hi ha el vot electrònic, que ell va proposar de introduir en el club, i les seccions. “Vols signar un contracte amb Indra? Vols fer desaparèixer les seccions?”, són algunes de les preguntes que apareixen en la línia discursiva del pla estratègic ideat per I3 Ventures. També se’l pretenia posar entre l’espasa i la paret amb la pregunta “ets de Núñez o de Laporta?”, amb la seva idea del Barça post-Messi i interrogant-lo sobre la seva relació amb Pep Guardiola i Xavi Hernández.

Aquest matí, el FC Barcelona ha trencat el contracte que tenia amb I3 Ventures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)