Barça

Piqué no s’ho perdrà

Infermeria. El central blaugrana es recupera de la regirada al turmell esquerre de San Paolo, ahir ja va fer l’entrenament amb el grup i serà titular en el clàssic del Santiago Bernabéu

Han de passar coses molt més greus que una regirada de turmell perquè Gerard Piqué es perdi un clàssic de lliga entre el Barça i el Madrid al Santiago Bernabéu. Les alarmes que es van encendre entre el barcelonisme dimarts a San Paolo, en l’anada dels vuitens de final de la Champions League, ja estan apagades. Un esquinç al turmell esquerre a les acaballes del duel contra el Nàpols va situar Piqué en la llista de dubtes per al partit contra el Madrid de l’atapeïda infermeria blaugrana, però ahir el central de la Bonanova ja va fer tot l’entrenament amb el grup i apunta a titular en la cita al Bernabéu.

Per la seva banda, qui va fer part de la sessió amb l’equip va ser Jordi Alba. El lateral esquerre de l’Hospitalet encara s’està recuperant de la seva lesió a l’abductor de la cama dreta que es va fer en el partit al Camp Nou contra el Getafe, però ja ultima la seva posada a punt. De fet, Alba ja podria estar disponible per al seu tècnic, Quique Setién, en la visita de la Real Sociedad del cap de setmana vinent al feu blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)