Barça

El Sevilla, el penúltim escull

Sorteig favorable. El Barça queda emparellat amb el conjunt andalús, el 10è classificat de la lliga, en les semifinals de la copa de la Reina que es disputaran al Johan Cruyff el dia 18 de març

El sorteig de les semifinals de la copa de la Reina va somriure al Barça. En el sorteig d’ahir a la ciutat esportiva de Las Rozas l’equip blaugrana va quedar emparellat amb el Sevilla, el desè classificat de la lliga. Les blaugrana, que estan en un molt bon moment de forma, es veuran les cares amb un equip andalús que ja van guanyar 3-0 en el duel disputat al Johan Cruyff en el torneig de la regularitat. De fet, a més, les blaugrana tenen el factor camp a favor en una eliminatòria que torna a ser a partit únic. El duel es disputarà el 18 de març al feu blaugrana.

L’equip que dirigeix Lluís Cortés ha arribat a la cita després de suar sang per superar el Deportivo en el minut 120 de partit i quan ja s’entreveien els penals. Un gol de Hamroui va ser decisiu. “El partit de dimecres a la copa de la Reina és un aprenentatge per a tot l’equip”, va dir el tècnic blaugrana, Lluís Cortès, després de saber que el Sevilla seria el darrer escull abans de la final. “Les coneixem bé i sempre ens han posat les coses complicades. En el duel de lliga, ens va costar molt marcar per trencar el partit”, va concloure Lluís Cortès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)