Barça

El Barça suspèn agenda pel coronavirus

Comunicat oficial. El club atura i cancel·la diverses activitats fins a nova ordre

La crisi del coronavirus ha esclatat de ple en el món de l’esport. El FC Barcelona, que aquest matí es reunia amb la conselleria de Salut i la secretaria General de l’Esport per acordar la necessitat de jugar el partit contra el Nàpols a porta tancada, acaba d’emetre un comunicat en què fa referència a aquest partit i on explica també totes les activitats del club que queden suspeses:

“Durant com a mínim les dues properes setmanes, se celebraran a porta tancada tots els partits de competicions professionals, amateurs i formatives. El club retornarà als compradors els imports de les entrades de tots aquells esdeveniments esportius afectats per aquesta mesura i al viatge a Mallorca per aquest cap de setmana adquirit a través de Barça Desplaçaments”.

“El club ha decidit cancel·lar el Torneig Barça Academy World Cup previst per celebrar a Barcelona durant aquesta Setmana Santa i ha suspès l’activitat a les Barça Academy de la Xina, el Japó, Dubai i Kuwait”.

“S’ha decidit cancel·lar els desplaçaments dels equips formatius a tornejos i partits amistosos previstos celebrar durant els mesos de març i abril”.

“L’Àrea Social també ha decidit suspendre les seves activitats relacionades amb la disputa dels partits del proper 22 de març al Camp Nou contra el Leganés, com són l’acció de Llotja Oberta a l’Estadi, la foto de nens i nenes amb el primer equip i l’acció Barça Herois que obsequia diferents joves socis que estrenen aquest any categoria infantil a sortir al terreny de joc agafats de la mà dels jugadors del Barça. Pel que fa a l’activitat de les penyes, s’ha ajornat la trobada d’Aragó, La Rioja i Navarra i el 25è aniversari de la PB d’Alcorisa, prevista pel dissabte 14 de març a Alcorisa (Terol), i també la trobada de Penyes d’Illes Balears prevista per dia 13, la nit abans de partit Mallorca-FC Barcelona”.

“S’ha ajornat el festival a Bekaa (Líban) de la Fundació amb motiu del Dia Internacional de la Dona, s’ha aturat el programa al Líban a les escoles, s’han ajornat diverses accions de Masia Solidària i el campus que s’havia de celebrar a Lloret conjuntament amb la Fundació Guitart i Fundació Villavecchia i les accions de visites de jugadors i del Robot Pol als hospitals”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)