Barça

Suárez assegura que, quan tot passi, estarà recuperat

Barça. El davanter uruguaià, que continua amb la recuperació del genoll a casa seva, també parla del coronavirus. Aposta pel tancament de fronteres perquè no s’estengui el contagi

Una bona notícia per al Barça dins el desastre que està provocant la crisi del coronavirus. La recuperació del seu golejador, Luis Suárez, va molt bé i tot fa pensar que, si la competició pot tornar, l’uruguaià ja estarà a les ordres de Quique Setién. El mateix jugador ho va explicar en una entrevista concedida al mitjà de comunicació del seu país Referi. “La recuperació va bé i la idea ja era tornar abans del que s’havia previst. Ara hi ha hagut un canvi. El doctor ja m’havia dit que anava massa bé, però ara, quan torni l’equip, podré estar amb ells”, va dir el davanter, que està fent el confinament a casa seva amb la família.

Suárez va explicar com està fent ara la recuperació des de casa i tot el que li havien dit els metges abans del confinament. “En principi, havia d’estar de baixa fins a principis de maig, però vaig parlar amb els metges. L’evolució era bona i es volia avançar una mica el retorn. Ara estic en contacte amb Juanjo Brau sobre els exercicis que he de fer cada dia. Ens hem d’adaptar a les màquines que tinc a casa per mantenir com a mínim el quàdriceps, que és el més important en aquesta recuperació.

El coronavirus

Luis Suárez, evidentment, també va parlar de la crisi del coronavirus. “Aquí ha passat com arreu. Deien que no arribaria, però ha acabat arribant a tots els països. Deien que no era res, que era una grip forta, però una grip no mata milers de persones, com està passant. Això genera preocupació, fins que cada país pren les seves mesures i s’han d’acceptar. El millor és tancar les fronteres des del principi per evitar el contagi i que s’estengui, que és el que ha passat.”

El jugador blaugrana també va dir que no pensa quan tornarà la competició, que ara el més important és la salut: “La gent no està esperant quan podrà veure un partit de futbol, està esperant quan podrà sortir al carrer, gaudir sense por, anar al parc amb els seus fills, gaudir de la vida una altra vegada. No importa gaire si la lliga torna ara o tres setmanes després. Has d’estar segur de poder sortir al carrer sense agafar un virus que ha matat molta gent i, quan les coses es vagin normalitzant, ja tornarà el futbol.”

El Barça

El davanter, que va ser operat del genoll abans de l’arribada de Setién, també va parlar de com ha vist l’equip des de fora: “Va arribar un entrenador nou i és difícil fer canvis de la manera que li agradaria, però el Barça té en la plantilla jugadors capacitats per adaptar-se al que ell demana. Ens vam lesionar Dembélé i jo, però van permetre que arribés un altre davanter, una bona notícia. L’aturada ens permetrà fer un canvi i centrar-nos en el que pugui venir. Si continuen la lliga i la Champions, hem de demostrar que volem guanyar els dos tornejos.”

EL RETORN

“La gent espera saber quan podrà sortir al carrer, no quan tornarà el futbol”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)