Barça

Rakitic: “Només he sortit a tirar la brossa”

Rakitic. El croat, en una entrevista per videoconferència amb els mitjans del club, explica el seu dia a dia confinat al seu domicili amb la seva dona i les seves dues filles i admet que està ansiós per jugar el seu partit 300 amb el Barça

“Amb un somriure el confinament se suporta millor. Estem tots quatre a casa i procurem estar alegres. Intentem que les nenes facin els deures del col·legi, que els poden fer per internet. Fem de professors al matí i a la tarda juguem. És una situació complicada, sobretot amb nens. Tenim un gimnàs a casa i això també ajuda. Les nenes juguen i nosaltres ens entrenem.” “Només he sortit de casa per tirar la brossa, que ho tinc a 50 metres. La veritat és que ja preveia una situació com aquesta des del dia que vam anar a jugar a Nàpols i em vaig anticipar i vaig fer força compres. Per mi no ha estat una sorpresa arribar a aquest escenari.” Ho explica Ivan Rakitic en l’entrevista per videoconferència concedida als mitjans oficials del club.

El croat parla de com gestiona en l’aspecte personal la crisi del coronavirus i de les ganes que té, com tothom, que la vida torni a la normalitat: “Trobo a faltar la rutina i la gent. Sempre porto les nenes a l’escola, esmorzo amb la meva dona, vaig a la ciutat esportiva... Trobo a faltar el futbol, entrenar-me amb els companys i la proximitat de la gent. Trobo a faltar prendre un cafè amb un company o creuar-me amb algú pel poble.” “El partit 300? L’altre dia em van avisar d’aquesta efemèride. Tinc moltes ganes de tornar a jugar. Cal fer almenys un partit més sí o sí (riu).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)