Barça

Eder Sarabia, rutina de confinament

Crisi Coronavirus. El segon tècnic del Barça descriu com viu aquests dies estranys per la pandèmia de la COVID-19

“Ahir, dia 24 de març de 2020, no va ser un dia normal. El normal hauria estat aixecar-me a les 8 del matí i haver agafat el cotxe per anar a la Ciutat Esportiva”, escriu Eder Sarabia en una carta personal que ha penjat a la web del FC Barcelona. El segon tècnic blaugrana, com tota la societat catalana, viu aquests dies amb una barreja de tensió i dosis de neguit i esperança.

Sarabia relata en una carta personal com s’ha trencat la rutinària diària amb aquest confinament que sembla etern i que hauria fet en una jornada natural de feina. “El normal seria fer una sessió suau, ja que no haurien passat 48 hores del nostre partit contra el Leganés”, explica l’entrenador. “Però no, res d’això va passar. Perquè ahir no va ser un dia normal”.

Sarabia aprofita aquests dies per mantenir-se connectat amb amics mitjançant videoconferència i aprofita per avançar feina i repassar els últims partits de l’equip amb l’ordinador. “I és que ens està tocant viure un moment difícil. Sobretot, a aquells que estan patint de prop el maleït virus, als que han perdut éssers estimats, als qui ho estan combatent en primera línia o a aquells que per les conseqüències de la pandèmia s’han quedat sense els seus treballs i no saben com serà el seu futur. Per a tots ells, el meu més sincer reconeixement i solidaritat”, apunta el preparador que ha deixat aparcada la bicicleta. Una de les seves passions i lluny dels seus éssers estimats ni la rutina diària d’entrenaments que tant l’engresca. “Aquesta situació m’està privant de fer gairebé tot el que m’omple i em fa feliç. Però la meva decisió ha estat afrontar-la amb humor, alegria i actitud positiva. Perquè sé que ara tinc una oportunitat per atendre altres coses que també són molt importants i a les quals en la meva rutina diària no dedico el temps que es mereixen”, relata el tècnic. Ara aprofita el temps que té per aprendre català amb un curs en línia al qual s’ha apuntat o veure un parell de capítols de la sèrie ’You’ a la que està enganxat. El tècnic no s’oblida de sortir al balcó a aplaudir a les 20 hores als sanitaris. “Vaig aplaudir a tota aquella gent que té cura de nosaltres en aquests moments tan durs i estan jugant, per tots nosaltres, la seva particular final de la Champions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)