Barça

Braithwaite: “Vull tornar a jugar el més aviat possible”

Crisi coronavirus. El jugador del Barça està passant aquests dies de confinament a Madrid amb la seva dona embarassada i els seus fills

Martin Braithwaite ha fet aquesta tarda un xat en directe a través de les xarxes social del Barça. El davanter, que es troba al seu domicili de Madrid, ha explicat com està vivint aquest dies de confinament amb la seva família i els seus fills i la seva dona embarassada de vuit mesos. Dies que passa entrenant, cuinant en família, tocant el piano o la guitarra. També ha tingut temps per recomanar un llibre i la sèrie Vikings. “Sóc danès”.

MOMENTS.

“Estic feliç i bé amb la meva família. Estic entrenant molt i ho passo bé tot i que no puc sortir de casa. Estic amb la gent que m’estimo i gaudint dels moments”.

RUTINA DIÀRIA.

“No m’oblido de mantenir totes les meves rutines: esmorzar, després entrenar, ajudar a la meva dona amb les tasques de casa i els meus fills. Intento mantenir-me actiu en totes les vessant però és diferent entrenant en solitari que fer-ho amb el grup. Però estic cada dia en contacte amb els preparadors de l’equip i em diuen quins exercissis cal fer i jo els hi envia vídeos o fotos per si m’ha de corregir”.

NUTRICIÓ.

“Tinc una dieta fàcil i tinc la sort que la meva dona cuina molt bé. Segueixo les recomanacions del club”.

COM PASSA EL TEMPS?

“Passo el temps jugant a futbol amb els nens al jardí o veig alguna pel·lícula o sèrie. Ara també podré seguir practicant amb el piano però els meus fill ho fan millor”

RETORN.

“El que vull és tornar a jugar el més aviat possible i jugar a l’estadi amb la nostra gent quan més aviat millor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)