Barça

“Trobo a faltar competir”

Sergi Roberto. El jugador del Barça assegura que enyora la competició i entrenar-se amb els companys i detalla com està vivint el seu confinament, en què s’està dedicant sobretot a passar temps amb la seva filla i a aprendre receptes de cuina

Sergi Roberto és un dels jugadors que han aprofitat l’aturada de les competicions i que estan confinats a casa seva per participar en una live call amb els seguidors. El reusenc reconeix que ja té moltes ganes de tornar a la rutina. “El que trobo a faltar és entrenar-me i competir. Veure els meus companys i jugar partits de lliga i de Champions. A vegades veig partits repetits i encara m’agafen més ganes de jugar. Esperem tornar al més aviat possible.” Malgrat estar tancat a casa, Sergi Roberto, com els seus companys, segueix un pla físic que li van donar els preparadors del club i va revelar que a vegades fan entrenaments en grup. “Fem videotrucades amb els companys per entrenar-nos en grup i així és més divertit entrenar-se. Habitualment truquem a les sis de tarda i ens hi posem. Hi ha algú que s’està entrenant ara més que abans. Els tècnics i preparadors confien en nosaltres. Som responsables.”

Sobre com està vivint aquest confinament, el jugador blaugrana va explicar que ho està aprofitant per passar molt temps amb la seva filla, que “marca els horaris”, i que també està aprenent a fer nous plats a la cuina i mira sèries i pel·lícules. Com a ciutadà responsable, va assegurar que només ha sortit un parell de vegades per anar a comprar al supermercat. “El carrer sense gent és trist.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)