Barça

Partit solidari a Igualada

Amistós. L’alcalde, Marc Castells, anuncia que el Barça s’ha compromès a ajudar a pal·liar els efectes de la Covid-19 a la zona de Catalunya més afectada pel virus. La idea del partit sorgeix del president del CF Igualada, Francesc Jorba

El FC Barcelona i el CF Igualada uniran les seves forces per lluitar contra el Covid-19. Ho faran a través de la disputa d’un partit amistós de caràcter solidari per recaptar fons en la lluita contra el coronavirus. El benefici anirà a parar al Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI). Així ho va anunciar ahir al migdia l’alcalde de la ciutat d’Igualada, Marc Castells. El partit es jugarà a l’estadi municipal de Les Comes i amb data encara per confirmar.

L’alcalde d’Igualada explica que la proposta ha sorgit del president del CF Igualada, Francesc Jorba, exjugador del Barça i membre de l’Agrupació Barça Jugadors. “És una iniciativa que valoro molt i que espero que generi il·lusió i que ens faci veure que no estem sols; que hi ha molta gent fora de la conca d’Òdena que ens estima i ens mira.”, diu Castells. El president del CF Igualada comenta que ha parlat amb el seu homòleg blaugrana, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident Jordi Cardoner, i que la predisposició ha estat absoluta, un fet que ha agraït moltíssim.

Aquest no és el primer partit solidari del Barça aquesta temporada. Ja en va disputar un a Cartagena i encara en té un altre pendent de jugar contra el CD La Cava per recaptar fons per les afectacions que va provocar el temporal Glòria a les Terres de l’Ebre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)