Barça

Moratti: “Messi no és un somni prohibit”

Barça. L’expresident de l’Inter de Milà creu que l’actual pandèmia li fa preveure “coses estranyes” en el món de l’esport. “Ara canviarà tot, cal entendre com canviarà el futbol”, avisa

Massimo Moratti, expresident de l’Inter de Milà, ha considerat que el fitxatge de Lionel Messi pel quadre milanès “no és un somni prohibit” i assegura que la seva opinió es basa en l’actual crisi econòmica originada pel Coronavirus que fa preveure “coses estranyes” en el futbol quan acabi la pandèmia.

“Crec que Messi no és un somni prohibit per a l’Inter en aquest moment. Tampoc ho era abans d’aquesta tragèdia (la pandèmia). Penso que Messi, al qual li expira el contracte, mereixeria un esforç per part de la societat per a intentar fitxar-lo”, ha dit avui Moratti en una entrevista a l’emissora nacional italiana Ràdio Rai. “No sé si la situació del coronavirus canviï per a bé o per a mal la possibilitat d’aconseguir aquest objectiu. Ara ha canviat tot, cal entendre com canviarà el futbol”, ha subratllat.

Moratti va ser president de l’Inter que va guanyar el triplet en 2010 amb José Mourinho en la banqueta i, durant la seva gestió, tenia el somni de fitxar a Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)