Barça

Braithwaite: “Tornaré amb una versió millorada”

Barça. El davanter danès troba a faltar els seus nous companys

Martin Braithwaite assegura que troba a faltar jugar amb els seus companys i que entrena tot el possible durant aquest confinament per tornar al màxim nivell quan es reprenguin les competicions. “Ser pacient és la clau. Estic treballant en tots els detalls del joc que poden passar desapercebuts durant la competició. Així que tornaré amb una versió millorada”, ha explicat en les seves xarxes socials.

El davanter danès, que va arribar al Barça per suplir els lesionats Luis Suárez i Ousmane Dembélé, ha compartit en els últims dies diversos vídeos i imatges del seu entrenament confinat. En aquest temps, també ha participat en una sessió de preguntes i respostes per a ‘Football Wave’ a Instagram, que va aprofitar per explicar l’emoció que va sentir en arribar a Barcelona.

Braithwaite, que fins ara ha jugat tres partits com a blaugrana, ha revelat que li agrada més actuar pel centre que per la banda i que gaudeix molt compartint vestidor amb el neerlandès Frenkie De Jong. Preguntat sobre el millor gol de la seva carrera, el danès és clar: “És difícil triar-ne un, però quan la meva carrera acabi el millor haurà estat amb el Barcelona”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)