Barça

Sergi Roberto: “No em faig a la idea de jugar sense públic”

Barça. “Tot és un mica estrany”, diu el mig sobre els entrenaments individuals d’aquests dies i llança un missatge. “L’afició que estigui tranquil·la, donarem el cent per cent per aconseguir tots els títols”

Sergi Roberto ha parlat pels mitjans oficials del F.C. Barcelona per relatar com està encarant la plantilla la primera setmana d’entrenaments. Unes sessions preparatòries marcades pels estrictes protocols sanitaris i on els futbolistes no són aliens. Aquestes són les frases més destacades del migcampista blaugrana.

SENSACIONS.

“Teníem moltes ganes de tornar a entrenar, de tornar a sentir la pilota i el camp. Estem tots molt contents tot i que se’ns està fent una miqueta, a tots, estrany, fer-ho sols.

POSITIU.

“La tornada ha estat molt bona i tothom està molt content. Les sensacions són molt bones però estem entrant, a poc a poc, perquè fa dos mesos que no tocaven pilota ni estàvem al camp. Ara sabem que vindran entrenaments més durs”.

SESSIONS INDIVIDUALS.

“Ens hem trobat molt a faltar amb els companys i la llàstima és que no podem entrenar tots junts però espero que les setmanes vinents, si tothom respecta les mesures que s’han de prendre, passem de fases i puguem entrenar amb grups”.

RUTINA FÍSICA.

“Fem exercicis amb pilota i sense per agafar un to físic adequat. Les setmanes vinents espero entrenar amb el grup perquè tot es fa més amè.

PROTOCOLS

“Tot és una mica estrany. Quan arribes t’agafen la temperatura, et pregunten com estàs i si tenim algun símptoma. Cada cinc minuts arriba un jugador i cadascú s’ha de col·locar en el lloc que li toca per entrenar-se”

SENSE AFICIÓ A LES GRADES.

“Costa molt jugar un partit a porta tancada i sense l’afició. Ja ens va passar una vegada. No em faig a la idea de jugar sense públic. Ara comença la Bundesliga i caldrà veure com va . Crec que el futbol seguirà sense públic i encara que l’estadi no estigui ple la gent sabem que ens donarà suport des de casa. L’afició que estigui tranquil·la, donarem el cent per cent per aconseguir tots els títols possibles.

MISSATGE ALS SANITARIS.

“Un agraïment als sanitaris que estan en perill d’infectar-se i estan allà cada dia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)