Barça

El Barça prepara les seves instal·lacions per iniciar els entrenaments en grup

Barça. Demà s’inicia la darrera fase abans del retorn a la competició, en la qual es permet el treball en grups de deu jugadors

El FC Barcelona prepara les seves instal·lacions per iniciar la tercera fase abans del retorn a la competició, en la qual estan permesos els entrenaments en grups de, com a màxim, deu jugadors. Aquest és l’últim pas abans que s’autoritzi la represa de les onze jornades de lliga que queden per disputar.

Per tot plegat, avui s’ha procedit a la desinfecció del vestidor del primer equip a la ciutat esportiva. Un equip de desinfecció s’ha encarregat de la higienització de les instal·lacions, del calçat esportiu, de les taquilles i de la zona comuna.

La plantilla que entrena Quique Setién tornarà demà, a partir de dos quarts de deu del matí, als entrenaments i podrà practicar, de nou, en grup. Això si, no més de deu jugadors. Durant la primera setmana d’entrenaments, els futbolistes només es van exercitar de forma individual, amb sessions en què van treballar la resistència i la precisió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)