Barça

El Barça ha donat tauletes i telèfons a malalts hospitalitzats per Covid-19

Barça. El club, a través de la Fundació, va enviar material en desús a diferents hospitals que ha ajudat a un bon grapat d’afectats per la pandèmia

Durant el pic de la pandèmia de coronavirus, el FC Barcelona, a través de la seva Fundació, va fer una donació de telèfons mòbils i tauletes a diferents entitats sanitàries perquè els pacients amb la Covid-19 poguessin estar en contacte amb les seves famílies durant l’ingrés hospitalari. Gairebé un centenar de dispositius d’ús corporatiu del FC Barcelona, que es trobaven en desús, van anar a parar a L’Hospital de la Vall d’Hebron, l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital Josep Trueta, l’Hospital Parc Taulí, l’Hospital San Joan de Déu, la Clínica Teknon, la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia i la Fundació Santa Clara.

“És una iniciativa molt positiva. Nosaltres cuidem del pacient des d’un punt de vista mèdic però també psicosocial. Tractem la malaltia però també la part emocional i la qualitat assistencial a nivell humà”, assegura Omar Rodríguez, cap d’infermeria de la unitat de cures intensives pediàtriques de l’Hospital Sant Joan de Déu, en un reportatge publicat pel web del club. Rodriguez explica també el cas d’una pacient, a qui li van practicar una cesària en plena pandèmia, que va donar positiu de la Covid-19 i va ser ingressada a l’UCI. Aïllada i apartada, aquesta mare va poder conèixer el seu nadó a través d’una videotrucada realitzada amb una de les tauletes donades pel Barça.

Els terminals cedits pel FC Barcelona es quedaran a les entitats receptores per seguir comunicant malalts amb les seves famílies

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)