Barça

Lluís Fernández Alà, precandidat a la presidència del Barça

Barça. Assegura que compta amb un equip molt potent, però no dona noms

L’empresari barceloní Lluís Fernández Alà ha anunciat la seva intenció de presentar-se a les eleccions per a la presidència del FC Barcelona. Dirigeix l’empresa de consultoria Up Catalonia, és el soci número 83.168 i, tot i que no dona noms, assegura que compta amb un equip molt potent. “Les eleccions queden molt lluny, però quan arribi el moment donarem la gran sorpresa. Som un equip de gent nova que portem molt de temps treballant en una tasca que, fins ara, era anònima”, assegura en una entrevista a El Nacional en la qual parla d’unitat en el barcelonisme i d’acabar amb les guerres internes. “El nostre enemic esportiu ha de ser Florentino Pérez”, sostè.

Políticament adscrit a Unió Democràtica, es va presentar a les eleccions a l’alcaldia de Sant Cugat per Demòcrates de Catalunya. Amb tot, assegura que la seva candidatura no té cap partit polític al darrera. Cuidar la pedrera i evitar la conversió en societat anònima són dues premisses bàsiques per a ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)