Barça

De Jong: “Em sento força bé”

Barça. El mig blaugrana segueix amb les sessions preparatòries tot i que confessa que encara no està per jugar un partit. “D’aquí a unes setmanes estarem a punt per tornar a jugar”

Els jugadors del Barça enceten la seva segona setmana de preparació. El salt qualitatiu són els entrenaments grupals. Els futbolistes van agafant noves sensacions després de dos mesos confinats. Frenkie de Jong ha atès als mitjans oficials del Barça per explicar les seves sensacions ara que torna a veure’s, cara a cara, amb els seus companys de vestidors després de setmanes fent-ho mitjançant la fredor d’una pantalla. “Ha estat realment bonic tornar-nos a veure”, ha dit el mig. “No ens veiem des de feia dos mesos, que és molt de temps. Normalment, quan hi ha vacances o alguna altra aturada, el retorn sempre és bo. I només acostumen a passar tres o quatre setmanes. Ara estem parlant de gairebé tres mesos. Ha estat realment bonic tornar-nos a veure”, explica l’holandès. “Trobava a faltar els entrenaments, els companys, jugar una mica a futbol. També els rondos, que són una part realment atractiva dels entrenaments”.

Ara la gran pregunta és com serà l’estat de forma dels futbolistes un cop engegui de nou la lliga. “Em sento força bé, tot i que no per afrontar ara mateix un partit. Però encara queden algunes setmanes d’entrenament. Primer de manera individual; ara, amb grups reduïts; espero que aviat amb tot l’equip. D’aquí a unes setmanes estarem a punt per tornar a jugar”, ha confessat el futbolista.

Ara totes les mirades estan en la Bundesliga. El retorn del futbol a Alemanya ha estat un punt d’inflexió per a molts jugadors. “Vaig veure un partit, el del Dortmund contra el Schalke. Vaig estar content de veure futbol per la televisió però és evident que et sents diferent sense els aficionats. Ells produeixen una atmosfera especial i tot és millor amb els aficionats. Però ara haurem de jugar sense ells. Esperem que només sigui aquesta temporada i que ben aviat puguin tornar a l’Estadi. I així poder gaudir dels partits amb ells”, ha argumentat el futbolista sobre aquesta ’nova normalitat futbolística.

Per últim, De Jong no s’ha oblidat de la gran tasca dels sanitaris. “Crec que jo i tothom arreu del món està molt agraït al personal sanitari, que són herois diàriament però ara especialment, lluitant contra aquest virus, com fem tots. El meu respecte cap a ells és realment enorme”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)