Barça

El Barça derrota Mario Conde

Barça. Una sentència del tribunal Suprem rebutja la reclamació de 100 milions d’euros contra el Barça interposada per l’empresa MCM i el seu advocat i expresident de Banesto

El Barça li ha guanyat la batalla judicial a Mario Conde segons ha informat el programa “Què T’hi jugues” de SER Catalunya. L’emissora explica que el Tribunal Suprem ha rebutjat una reclamació de 100 milions d’euros contra el Barça interposada per l’empresa MCM i el seu advocat Mario Conde, expresident de Banesto. L’alt tribunal no admet els recursos de “cassació” i d’”infracció processal” perquè el denunciant parteix d’uns fets no provats i d’una acusació formulada defectuosament. Tot i això, MCM considera que el Barça va incomplir el seu contracte d’explotació comercial de La Masia i aquesta era la principal reclamació de l’empresa. Aquest és un nou revés judicial per a MCM perquè amb el Suprem són tres les sentències que rebutgen la reclamació milionària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)