Barça

El PSG posa preu a Neymar

Mercat. El club parisenc estaria disposat a traspassar el davanter brasiler per 175 milions d’euros, però el Barça ja fa temps que ho va donar per impossible sense intercanvi de jugadors

El PSG està disposat a vendre Neymar aquest mercat d’estiu. Ara bé, ha fixat una quantitat pràcticament inassumible per a la resta de grans clubs europeus. Xifra el seu traspàs en 175 milions d’euros, segons informen a París, una quantitat que si ja era astronòmica en temporades anteriors, en aquest moment, amb les economies dels equips debilitades per la crisi del coronavirus, sembla impossible d’afrontar.

Abans que arribés la pandèmia el Barça estava disposat a estudiar seriosament el seu fitxatge, però un cop va veure el ritme de la davallada en els seus ingressos amb el club tancat, va decidir centrar els seus esforços en Lautaro Martínez. A més a més, el PSG també ha deixat molt clar que no vol cap intercanvi de jugadors i que els 175 milions d’euros han de ser en cash, un fet que encara allunya més les possibilitats que algun club pensi en el brasiler. El Barça s’ho hauria repensat si entraven en l’operació futbolistes com Dembélé i Umtiti, però en les condicions del PSG ho veu del tot impossible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)