Barça

“Li he fotut ous, però no m’enduc res”

Barça. L’espontani que va saltar al Mallorca – Barça buscava una foto amb Messi i va haver d’esborrar el ‘selfie’ que es va fer amb Jordi Alba

Tot i les estrictes mesures de seguretat imposades pel control sanitari en el retorn de la lliga, un espontani va irrompre en el Mallorca - Barça d’ahir, a l’estadi de Son Moix, i va obligar a aturar el joc. Corria el minut 55 quan aquest individu, vestit amb la samarreta de la selecció argentina, va saltar al rectangle de joc en direcció a la zona on es trobava Leo Messi. Els membres de la seguretat de l’estadi van actuar amb rapidesa i, sota la mirada dels protagonistes del partit, el van reduir i el van treure del camp.

Posteriorment, el Real Mallorca va explicar que l’espontani havia accedit al terreny de joc des del fons sud, saltant una tanca i aprofitant una badada dels responsables de seguretat. Ell, per la seva banda, va confirmar a la cadena Cope que havia saltat una tanca d’aproximadament dos metres, ajudat per una escala. “Li he fotut ous”, va dir, “però, al final, no m’enduc res”, hi va afegir. “Suposo que m’arribarà una denúncia”, va lamentar també. L’espontani, que buscava fotografiar-se amb Messi, va aconseguir fer-se una foto amb Jordi Alba, però la policia el va obligar a eliminar-la.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)