Barça

Araujo, benvingut al primer equip

Barça. El central uruguaià del filial va demostrar a Mallorca que es pot comptar amb ell en el que queda de lliga

El bon paper de Ronald Araujo en el Mallorca - Barça de dissabte a la nit és una de les millors notícies que Quique Setién ha rebut en els últims temps. El central del filial va demostrar, damunt la gespa del Visit Mallorca Estadi, que és un futbolista de garanties i això, tenint en compte l’estat de forma dels futbolistes que actuen a l’eix de la defensa blaugrana, pot estalviar més d’un maldecap al tècnic càntabre en els deu partits que queden per tancar la lliga. “No ha volgut fer res més que el que havia de fer”, va comentar Setién després del partit. I, certament, l’actuació d’Araujo va ser més que correcta: sense errades ni símptomes de nerviosisme.

De fet, el jove central, de 21 anys, ja havia debutat en el primer equip el 6 d’octubre passat, amb Ernesto Valverde a la banqueta. Va ser contra el Sevilla, en un partit de mal record, ja que Mateu Lahoz el va expulsar quinze minuts després que substituís Todibo, en una rigorosa decisió. La nit de dissabte, a Mallorca, va servir, doncs, perquè Ronald Araujo es tragués l’espina. El missatge que va publicar a les xarxes, si més no, mostra la seva alegria: “Feliç per la victòria i per tornar a jugar després de tant de temps. Gràcies a tots els meus companys per la confiança que em van transmetre. Seguiré treballant de valent per sumar més minuts. L’honra i la glòria és de Déu! Visca el Barça”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)