Barça

Font nega que estigui ordint una aliança electoral amb Laporta

Barça. Surt al pas d’una informació que insinuava que Roures i Puigdemont treballen per forçar aquesta unió perquè hi hagi una candidatura independentista

El futur candidat a la presidència del FC Barcelona, Víctor Font, ha negat formar part o treballar per una aliança entre ell i Joan Laporta i, que segons el diari El Confidencial estarien ordint l’empresari i president de Mediapro, Jaume Roures, i l’ex president de la Generalitat Carles Puigdemont. Segons aquesta informació, aquestes dues persones busquen aquesta unió perquè hi hagi una candidatura independentista de cara a les pròximes eleccions del club blaugrana. “Informació rotundament falsa i no contrastada amb ningú de ’Sí a el futur’ (la seva plataforma). El projecte que estem construint és lliure i transversal. Estem sumant el màxim talent dins de l’barcelonisme per fer front als reptes majúsculs que tenim al davant .”, ha publicat Víctor Font al seu compte de Twitter.

Segons el mitjà digital, la negociació per forçar aquesta unió l’estaria liderant el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, que actuaria per ordre de Puigdemont. Font demana que “els deixin en pau” i que “no ens fiquin en aquestes coses”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)