Barça

Álex Garcia per Pep Boada

Barça. El club, que està reestructurant el departament d’observadors, comunica que l’actual màxim responsable del departament no continuarà i serà substituït per un dels membres del grup d’analistes del primer equip

El Barça va decidir reestructurar el seu departament d’observadors, així ho va comunicar després d’una reunió de la junta directiva el passat 28 de maig. La idea era reduir els observadors en un bon número i ja se sabia que no seguirien, entre d’altres, André Cury, Bojan Krikc pare, Josep Moratalla, Paco Clos, Goran Vucevic, Pep Mercader i Arseni Comas.

El club ha donat un pas més en aquesta reestructuració i també ha estat sacrificat Pep Boada, la persona que dirigia el departament. Tenia contracte el 30 de juny i se li ha comunicat que no se li ofereix la renovació.

El seu substitut i nou responsable del departament d’observadors és Álex Garcia, actual membre del grup d’analistes del primer equip i que continuarà fent aquesta feina fins que acabi la temporada.

Álex Garcia, de 50 anys, es va formar a la Masia i va arribar a debutar al primer equip a les ordres de Johan Cruyff, retirant-se com a jugador l’any 2001. Des d’aleshores ha estat entrenador al futbol formatiu blaugrana, on va dirigir, entre d’altres, el cadet A de la màgica generació del 87 formada per Messi, Piqué i Cesc. També va dirigir quatre temporades al juvenil A i els seus darrers càrrecs al club han estat els d’observador internacional i, més recentment, membre del grup d’analistes del primer equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)