Barça

“Si no estàs fi amb la pilota, costa més”

Vestidors. El tècnic no va quedar del tot satisfet amb el joc mostrat per l’equip, sobretot per la manca de fluïdesa amb la pilota

Setién no va quedar del tot content amb el futbol que van mostrar els seus futbolistes malgrat la victòria i, de fet, va donar molts mèrits al rival, que va bloquejar el Barça en bona part de l’enfrontament. “Hem començat molt bé en els primers minuts però després hem volgut precipitar-nos i els hem donat vida. Fins i tot han pogut marcar”, va destacar el tècnic. “Hem aconseguit el gol i ens han continuat arribant. La realitat és que ens han continuat arribant perquè no és fàcil trobar la manera de trencar línies i trobar espais en equips que treballen tan bé i acumulen tants homes en la zona defensiva.”

Setién va haver de fer diversos canvis condicionats, sobretot, pel fet de repartir els minuts en un calendari tan condensat. “En realitat hi ha moltes incerteses perquè intentes gestionar bé els minuts i preveus els canvis però a la vegada has d’esperar a com es desenvolupa el partit”, va explicar el tècnic, que també va admetre que els canvis no van canviar gaire l’escenari del partit: “Quan no estàs gaire fi amb la pilota, costa més en aquest tipus de partits.”

Rakitic

El migcampista va manifestar que les victòries donen un missatge: “Per a tots els equips és difícil dir que estem bé ara mateix. Però també és important el fet d’ensenyar que l’equip està fort.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)