Barça

El valor de Messi per a la lliga

1a divisió. El president de la competició, Javier Tebas, diu que l’argentí és el millor jugador de la història del futbol i que una hipotètica marxa tindria un impacte econòmic en tots els clubs

El president de LaLiga, Javier Tebas, ha reconegut que la competició es lucra gràcies a la presència de Leo Messi en el campionat, comparant-la, a més, amb la de Cristiano Ronaldo, sobre qui ha dit que la seva marxa va tenir un impacte minso.

“La sortida de Cristiano, tot i que es molestin a Madrid, va tenir un impacte gairebé nul perquè a LaLiga fa molts anys que ens preparem perquè la nostra marca transcendeixi els jugadors”, ha dit sobre l’adeu de l’exjugador del Madrid al 2018, en una entrevista a RAC1: “Però en el cas de Messi és diferent. Messi és el millor jugador de la història del futbol. Jo crec que la sortida de Messi sí que es notaria. I sobretot si marxés a una altra lliga. [...] És una icona del futbol espanyol i li demanaria que, si us plau, acabi a la nostra competició”, ha explicat Tebas, que recorda que la competició té contractes televisius signats amb Messi i sense Messi: “No seria cap catàstrofe [que marxés], però és molt important el valor que dona a la competició. Messi sempre ens delecta.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)