Barça

Quique Setién

Entrenador del Barcelona

“Veig l’equip capacitat per guanyar tots els partits”

El Barça depèn de si mateix en la lliga i això ho sap Quique Setién, que és optimista amb la imatge mostrada pel seu equip en els primers partits de lliga. Al conjunt blaugrana encara li queda camí pel títol però el té ben asfaltat perquè depèn de si mateix. “La perspectiva és bona i millor que la de la resta dels rivals”, va reconèixer el tècnic del Barça. “Per descomptat veig capaç l’equip per fer-ho [guanyar tot el que queda]. Però també és complicat guanyar i fer-ho bé en tots els partits. Hem obtingut sis gols a favor i cap en contra en dos partits.”

Setién tindrà dificultats en el partit contra el Sevilla, començant per les baixes: “No esperàvem perdre’l [a Sergi Roberto]. Veurem com evoluciona i la capacitat que tingui de poder aguantar el dolor. De Jong tenia unes molèsties que no desapareixen i preferim que descansi un partit que no pas perdre’l quatre partits més endavant”, va indicar el tècnic, que també troba dificultats en el rival que tindrà al davant. “La realitat és que el Sevilla està fent un gran campionat. Està a bon nivell i tenint en compte l’historial amb el Barça sempre han estat partits complicats. És el tercer classificat, juga a casa i ens posarà les coses difícils. Haurem d’estar a un gran nivell per guanyar. Seria un gran impuls”, afirma. Però per a Setién l’importat és millorar l’atenció: “La concentració defensiva és clau, l’hem de mantenir sempre. Pots perdre el partit en el primer minut o en l’últim. Contra el Leganés no vam tenir presència a la seva àrea però vam tenir moltes ocasions. Vam jugar 65 minuts al seu camp però els rivals sempre tenen algunes ocasions. Això és difícil d’evitar.”

La diana d’Ansu contra el Leganés i la de Braithwaite contra el Mallorca deixen moltes incògnites obertes respecte als acompanyants de Messi. “Ansu, Griezamnn i Braithwaite són jugadors diferents i ens donen coses diferents. Tenim la sort de tenir-los tots tres i els aprofitarem”, ha expressat el tècnic, que també ha reconegut que Luis Suárez no està a punt per jugar 90 minuts encara. En la zona davantera, Messi també acumula molts minuts, després d’haver jugat els 180 minuts entre els dos partits. Un fet que no sembla preocupar gaire a l’entrenador del Barça: “És un jugador que fa 14 anys que juga i té un coneixement profund del seu cos. A força de jugar, l’experiència et diu quines càrregues necessites. Tenim jugadors que tenen el coneixement en aquest sentit i estem tranquils”, ha indicat.

LESIONS

“No esperàvem perdre Sergi Roberto. De Jong té unes molèsties que no marxen”

DEFENSA

“La concentració defensiva és clau, l’hem de mantenir sempre”

MINUTS DE MESSI

“És un jugador que fa 14 anys que juga i té un gran coneixement del seu cos”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)