Barça

Neymar, condemnat a retornar 6,7 milions al club blaugrana

Barça. La justícia dona la raó al FC Barcelona i desestima la demanda del brasiler

La justícia ha donat la raó al Barça i desestima la demanda del jugador brasiler que reclamava un bonus per haver renovat tot i que setmanes després marxava traspassat al PSG. El jugador va portar al 2017 el Barça als tribunals i ara hi ha hagut sentència. “La sentència desestima íntegrament la demanda del jugador, que reclamava el pagament de 43,6 milions d’euros i estima gran part de la demanda presentada pel Barça, en virtut de la qual el jugador ha de retornar al club 6,7 milions d’euros”, ha explicat l’entitat barcelonina a través d’un comunicat. Tot i això, ara no es pot descartar que el jugador presenti un recurs contra la decisió del jutjat social numero 15 de Barcelona.

Aquest litigi té el seu origen en el pagament d’una prima de 26 milions d’euros, acordada per club i jugador quan Neymar va renovar fins a 2021, però va ser bloquejada per l’equip blaugrana mentre es definia si el jugador marxava o no al PSG.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)