Barça

El protagonista

Luis Suárez

Torna a la titularitat i només li falta el gol

El partit contra el Sevilla estava marcat en vermell al calendari. Era la gran primera prova de foc pel Barça després del reinici de la competició. Un examen de molta exigència malgrat que el balanç blaugrana al Sánchez Pizjuán en les últimes temporades és més que positiu. Calia, per tant, no reservar-se res, o molt poc. Quique Setién així ho va entendre i va donar la titularitat a Luis Suárez per primer cop en un partit postaturada per la Covid-19. Havia disposat de minuts en el segon temps contra el Mallorca i el Leganés, però ahir l’ocasió ja mereixia que l’uruguaià tornés a connectar-se amb Leo Messi sobre la gespa. El més sorprenent és que la tercera pota del trident no fos Griezmann sinó que l’escollit fos Braithwaite. Luis Suárez no jugava d’inici des del mes de gener passat. De fet, Setién no havia pogut comptar amb ell en cap partit perquè curiosament el cantàbric va fitxar pel Barça just el dia després que el davanter fos operat del seu genoll. La seva recuperació ha estat una de les millors notícies per a l’equip de cara a aquest tram final de temporada, en què s’haurà de lluitar per la lliga amb el Real Madrid i també per la Champions. Lisboa espera, però abans s’ha d’eliminar el Nàpols.

Rodat en els dos primers partits, Luis Suárez va estar força actiu en els primers minuts del partit contra el Sevilla i va ser el primer a provar el xut, en el minut 2, després de rebre de Semedo. Barallant-se amb els centrals andalusos, una bona centrada seva es va enverinar per a Vaclick, i Braithwaite va estar a punt d’aprofitar-ho. També va ser protagonista indirecte de la picabaralla que va haver-hi poc abans del descans, quan va ser objecte d’una dura falta de Diego Carlos que va fer enfadar molt Messi, que va sortir ràpidament en defensa seva.

En la segona meitat va buscar el gol amb insistència però totes les seves rematades van topar amb cames sevillistes. En va intentar fins a tres. També va rebre alguna falta quan baixava a rebre que durant uns minuts van causar-li dolor. Amb el canvi d’Arthur per Braithwaite, l’equip va passar a jugar amb un mitjapunta i dos puntes. El trident “original” va tenir poc més de deu minuts per buscar el gol que donés els tres punts, però no va poder ser. I això que en el minut 87 va estar a punt de marcar després d’una bona centrada des de l’esquerra que va empalmar directament amb l’esquerra. Setién el va mantenir durant tot el partit al camp malgrat que en la roda de premsa prèvia havia assegurat que no el veia en condicions per aguantar un partit sencer. Però la victòria era tan important que va preferir mantenir-lo sobre la gespa.

48
intervencions
3
pilotes recuperades
1
rematada entre els tres pals Dades facilitades per Carles Domènech. La TdT a Catalunya Ràdio
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)