Barça

“Segur que el Madrid no ho guanyarà tot”

Vestidors. Quique Setién és optimista i creu que els blancs també perdran punts mentre que Piqué envia un missatge subliminal

L’entrenador del FC Barcelona està convençut que el Real Madrid, com els va passar a ells a Sevilla, també perdrà punts en algun camp. Per això no vol caure en cap discurs pessimista. “Estic segur que el RealMadrid tampoc ho guanyarà tot. Hem de ser optimistes. Ara no depens de tu però això canviarà. Queden molts partits.”, assenyala l’entrenador barcelonista.

La frase de Gerard Piqué

Gerard Piqué va ser el jugador escollit per parlar després del partit. El central català reconeix que l’empat sense gols és un mal resultat perquè ja no els permet dependre d’ells mateixos per guanyar la lliga malgrat que no estava descontent amb la imatge de l’equip al Sánchez Pizjuán. “Les sensacions no són dolentes... Hem tingut més ocasions però no hem marcat. L’empat ens deixa en una posició on ja no depenem de nosaltres mateixos per guanyar la Lliga.”. Piqué, com ja va fer Pep Guardiola en la temporada 2011-2012, ha deixat anar un missatge subliminal on se li va entendre tot. Si aquell any, Guardiola ja va advertir que “aquesta lliga no la guanyem segur”, Piqué va insinuar que algunes decisions arbitrals en aquestes dues jornades havien afavorit els blancs. “Serà molt difícil guanyar la Lliga… Veient les dues jornades que portem crec que el Madrid perdrà pocs punts...”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)