Barça

La prudència no salva De Jong de la lesió

Barça. El club confirma que l’holandès té una lesió al soli de la cama dreta i estarà, com a mínim, dues setmanes de baixa

Ni la gestió prudent de Quique Setién ha pogut salvar Frenkie de Jong de la lesió. El tècnic l’havia estat protegint en els últims dos partits –es va quedar a la banqueta contra el Leganés i no va viatjar a Sevilla– per una sobrecàrrega muscular, però després de fer-li noves proves els serveis mèdics del club li van detectar una lesió al soli de la cama dreta. No van voler especificar el temps de baixa i el van condicionar a la seva evolució, però el migcampista holandès estarà com a mínim dues setmanes apartat dels terrenys de joc per aquest contratemps. La lesió té certa importància perquè hi ha un trencament.

És una baixa molt important per als blaugrana en un moment decisiu del curs. De Jong és un futbolista clau per a l’equip. Ja ho era amb Valverde i ara també per a Setién. Aquesta temporada ha estat un dels jugadors més habituals i ha disputat un total de 38 partits, 27 dels quals en la lliga. Un cop represa la competició, va ser titular contra el Mallorca. Tenint en compte com d’atapeït es presenta el calendari post-Covid, De Jong es podria perdre els quatre propers partits de lliga, contra l’Athletic Club, el Celta, l’Atlético de Madrid i el Vila-real. Quatre duels en què els blaugrana no poden fallar. Aquesta és la primera lesió que pateix el jove migcampista holandès al FC Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)