Barça

Els abonats al Camp Nou podran agafar una excedència el curs 2020/21

Barça. El club garanteix a aquells que agafin l’excedència que no perdran la titularitat i permet recuperar part de l’abonament de l’actual temporada

Sol·licitar una compensació econòmica amb cobrament en efectiu, demanar el descompte equivalent en l’abonament de la temporada 2020/21 o, en una tercera instància, renunciar al dret a compensació en benefici del club. Aquestes són les tres opcions que el FC Barcelona proposa als seus socis abonats per compensar-los per tots els partits als quals no hagin pogut assistir a l’estadi com a conseqüència de les limitacions generades per la Covid-19.

El club ofereix tres alternatives i cada soci abonat haurà d’escollir la modalitat que més li convingui a través d’un formulari d’inscripció, encara no disponible. En el cas de l’opció del cobrament en efectiu, aquest es farà a finals de setembre de la part proporcional de la quota anual de l’abonament, que podria arribar al 25% en cas que no es pugui gaudir de cap partit fins a final de curs. El soci podrà optar per l’ingrés en efectiu al seu compte corrent o bé escollir una altra modalitat, que és el pagament en producte, amb un val de descompte que s’incrementaria amb un 50% del seu valor de bescanvi per utilitzar a les botigues oficials del club a partir de l’1 d’octubre.

Si l’abonat opta perquè el club li apliqui el descompte de l’import proporcional dels partits no gaudits aquesta temporada en la quota per l’abonament de la temporada 2020/21, l’import del descompte, més el saldo del seient lliure meritat, no podrà superar el 100% del cost de l’abonament de temporada.

La tercera via prevista pel club és la de renunciar a aquest dret de compensació. Aquesta serà l’opció que el Barça aplicarà per defecte als abonats que no omplin el formulari d’inscripció o no hi hagi comunicació per la seva part un cop exhaurida la data límit.

Terminis

D’altra banda, el club també ha decidit ajornar la renovació dels abonaments de Camp Nou fins a finals d’agost, un cop finalitzin les competicions en curs, en lloc de la tramitació tradicional prevista per al mes de juliol. El club enviarà el carnet físic d’abonat, però aquest carnet de plàstic estarà desactivat fins que no pugui recuperar plenament la seva funcionalitat, que serà quan es pugui disposar del 100% de la capacitat de l’estadi.

Com que les condicions actuals no garanteixen que els abonats puguin gaudir de tots els partits que preveu el seu abonament si es mantenen les limitacions de la capacitat, i que en aquesta època tan excepcional sanitàriament, socialment i econòmicament, cal respectar i facilitar la decisió d’ús que decideixin fer els socis amb dret a seient, el Barça ofereix als socis la possibilitat d’acollir-se a una excedència temporal. Aquells abonats que no vulguin pagar l’abonament de la pròxima temporada, podran demanar excedència temporal que els donarà dret a mantenir la titularitat de l’abonament i el descompte del seient lliure la temporada següent, la 2021/22. A més, per cada partit al qual no es pugui assistir per limitacions de capacitat, el club retornarà la part proporcional del cost de l’abonament, que s’acumularà en una bossa de descompte a final de temporada.

Gestió de la capacitat

Mentre no sigui possible el 100% de l’ocupació del Camp Nou, el club ha fixat unes condicions d’accés, amb prioritat d’assistència per als abonats (85%). El 15% restant de la capacitat serà destinat a la venda d’entrades a socis i públic en general. Per aspirar a alguna d’aquestes localitats, els abonats hauran d’inscriure’s prèviament a través d’un formulari al web del club, que generarà una llista de peticionaris partit a partit. Si la demanda supera l’oferta, l’assignació serà per sorteig. Els abonats no podran mantenir el seu seient habitual. La distribució de les localitats serà la més propera possible a la ubicació o zona de preu de l’abonat i la localitat serà d’ús obligatori, amb possibilitat de cessió, però no es disposarà del seient lliure. L’accés no es farà amb el carnet d’abonament, sinó que es rebrà una entrada electrònica específica per a cada partit.

LES FRASES

Hem de ser curosos amb la situació del club però també amb la dels socis, que han passat i estan passant moments difícils
El curs vinent, i per desè any consecutiu, es mantindrà el preu dels abonaments. Cal ressaltar-ho
Jordi Cardoner
Vicepresident primer del FCB
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)