Barça

Premi per a les plantilles masculina i femenina

Barça. Distinció de l’Agrupació de Jugadors per la seva actitud davant la situació causada per la pandèmia de la Covid-19

L’Agrupació de Jugadors del Barça ha concedit el premi Barça Jugadors ha concedit el premi Joc Net d’aquesta temporada a les plantilles dels primers equips de futbol del FC Barcelona, tant la masculina com la femenina. El jurat ha volgut reconèixer l’actitud dels jugadors i jugadores blaugrana davant la situació excepcional causada per la pandèmia de la Covid-19. Segons el jurat, l’actitud de les jugadores i jugadors durant l’estat d’alarma s’ha traduït en gestos a nivell col·lectiu i individual, ja sigui en aportacions econòmiques directes, de grup, o en la participació en diferents iniciatives promogudes pel FC Barcelona i altres institucions. Accions que han tingut com a beneficiaris el conjunt de treballadors i treballadores del Club, els hospitals, les entitats socials, el personal sanitari i la comunitat científica, convertint-se en un exemple durant la pandèmia.

L’Agrupació de Jugadors, seguint la tradició, també ha concedit una menció especial al Joc Net a un exjugador que l’hagués merescut estant en actiu. Em aquesta ocasió és per a quatre membres de la plantilla 1960-61: Ramallets, Gràcia, Segarra i Vergés. Els quatre, el febrer de 1961, es van oferir a ajudar al club, que passava per una crisi econòmica profunda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)