Barça

Triomf de necessitat (1-0)

Barça. Un gol de Rakitic li atorga el triomf al conjunt blaugrana en un partit gris

El Barça ha aconseguit la victòria en un partit on ha hagut de mastegar sorra contra un rival difícil i amb la pressió de no poder fallar després de les victòries que està sumant el Madrid. El joc no ha estat el millor per al conjunt blaugrana que s’ha hagut de bolcar per veure porteria després d’un primer temps gris i sense claredat. Rakitic ha estat l’autor de la diana que alleuja les sensacions de l’equip de Setién.

El partit ha començat amb Ter Stegen intervenint en un xut perillós en una falta lateral. Els blaugrana han respòs amb un servei de Suárez dins de l’àrea en una de les poques ocasions d’un primer temps decebedor. De fet, ha estat l’Athletic qui ha pogut decantar la balança en una rematada en una falta lateral de Yeray que ha marxat desviada.

En el segon temps, els blaugrana han inclinat el camp i han buscat amb insistència el gol de la victòria. Griezmann ha inaugurat el capítol d’ocasions tot i que els locals s’han estavellat diverses vegades contra el mur plantejat per l’Athletic. Setién ha volgut moure l’arbre amb l’entrada de Riqui Puig i Ansu Fati, a més de la de Rakitic que ha acabat sent decisiva. El jugador croat ha recollit un driblatge de Messi dins l’àrea i ha enviat la pilota al fons de la xarxa. L’Athletic, sense opcions, no ha tingut oportunitats clares d’empatar el partit i ha estat Messi el jugador més insistent buscant la seva diana. En el temps afegit, el Barça ha pogut sentenciar, amb un xut d’Ansu que ha anat al pal, però finalment no li ha calgut perquè el xiulet de l’àrbitre ha determinat el final del partit amb els tres punts per l’equip de Setién que recupera, momentàniament, el lideratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)