Barça

Formulari per a la compensació dels abonaments

Barça. El club informa que els abonats podran escollir entre les tres opcions de compensació proposades entre el 20 de juliol i el 3 d’agost a través del web del FC Barcelona

Els socis amb abonament al Camp Nou o al Palau Blaugrana podran escollir l’opció de compensació per als partits no assistits la temporada 2019-20 a través d’un formulari que estarà obert al web del club entre el 20 de juliol i el 3 d’agost.

En aquest formulari els socis abonats hauran de notificar quina de les tres possibilitats que ofereix el club escullen per a aquesta compensació: cobrament en efectiu o en productes d’una part proporcional que pot arribar al 25% de l’import de l’abonament; rebre el descompte equivalent en l’anualitat de la propera temporada o renunciar a aquest dret de compensació a favor del club.

La renúncia serà l’opció que s’aplicarà per defecte si no hi ha cap comunicació per part de l’abonat un cop exhaurida la data límit del formulari.

Cal recordar que en el cas de sol·licitar la devolució de la part proporcional de la quota d’abonament, el cobrament en efectiu serà a finals de setembre, un cop finalitzades les competicions i coneguts els partits totals als quals s’ha pogut assistir, en el cas que les autoritats sanitàries permetin el retorn limitat de públic a les graderies abans que finalitzin les competicions de la present temporada.

En aquest mateix període, aquells abonats que ho vulguin també podran sol·licitar una excedència, sense cap cost, cedint l’ús de la seva localitat al club tota la propera temporada, però mantenint la seva titularitat.

Els socis amb abonament podran accedir als formularis des de l’apartat de Tràmits Online de Socis del web del club, al qual s’entrarà amb la clau i el codi de cada soci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)