Barça

El Barça - Atlético, a San Mamés el 21 d’agost

Champions femenina. Si passa a la semifinal, l’equip blaugrana jugarà contra el guanyador del Glasgow City - Wolfsburg

El FC Barcelona i l’Atlético de Madrid s’enfrontaran, a partit únic, en els quarts de final de la Champions femenina el 21 d’agost, a l’estadi San Mamés de Bilbao. Les madrilenyes debuten en aquesta fase de la màxima competició continental. Les blaugrana, en canvi, tenen experiència: són les actuals subcampiones del torneig.

La UEFA ha sortejat aquest matí, a Nyon, l’ordre de partits de quarts de final. Així, el mateix 21 d’agost, però a Anoeta, s’enfrontaran el Glasgow City i el Wolfsburg, mentre que el 22 d’agost es jugaran l’Arsenal - París Saint-Germain, a Anoeta, i l’Olympique de Lió - Bayern de Munic, a San Mamés.

Les semifinals es disputaran el 25 i 26 d’agost i la final, el dia 30 d’aquest mateix mes. Si el Barça supera l’Atlético s’enfrontarà al guanyador de l’eliminatòria entre el Glasgow City i el Wolfsburg el dia 25 d’agost, a Anoeta.

San Mamés, per la seva banda, acollirà el duel entre els guanyadors de l’Arsenal - París Sant-Germain i de l’Olympique de Lió-Bayern de Munic el dia 26. El mateix estadi de l’Athletic Club acollirà també la final del dia 30, a les 20 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)