Barça

Setién: “Podria ser un bon moment per confiar en Riqui Puig”

Barça. L’entrenador confia en la professionalitat d’Arthur, que està a punt de marxar a la Juve, i reconeix que Riqui té opcions de jugar a Balaídos per les moltes baixes al mig del camp

L’entrenador del FC Barcelona ha repassat l’actualitat blaugrana un dia abans de la visita a Balaídos i no ha dubtat a reconèixer les possibilitats de jugar davant del Celta del jove Riqui Puig. Aquestes han estat les seves manifestacions:

El Celta que espera: “A tots els equips els agrada defensar molt bé, acumulat gent al darrera, i atacar be. És el que suposo que tractarà de fer el Celta. Miraran de ser sòlids en defensa -no ha rebut gols en els últims partits- i eficaços en atac. Tenen molt talent per fer-ho. Hi ha jugadors molt llestos en aquest equip que ens poden complicar les coses. Serà un partit difícil i espero treure’l endavant amb dificultats.”

Quatre migcampistes disponibles i un d’ells és Arthur: “Segueixo comptant amb Arthur. És un jugador que necessitarem. En principi, farà l’entrenament i viatjarà. Té possibilitats de jugar demà. Hem de mirar que aquest soroll no l’afecti i que, si ha de marxar, doni el millor de si mateix en el temps que estigui aquí.”

La concentració d’Arthur: “Estem vivint un moment anormal. Qualsevol jugador, en una situació com la que viu Arthur, ha de tenir clar que la temporada no ha acabat i que queden títols per disputar. Entenc que les circumstancies que hem viscut han portat a això i que no queda un altra que acceptar-ho, però espero la honradesa dels jugadors.”

Es parla massa dels arbitratges?: “Des que vaig començar en el futbol sempre ha estat igual. No sé si es parla molt o poc, jo tinc la meva opinió, però em mantinc al marge.”

Creu que punxarà el Real Madrid?: “Per descomptat. Queden set partits per disputar i és molt difícil que els guanyem tots. El futbol és un joc que sorprèn. Ells estan en un bon moment, com nosaltres, en molts aspectes. Però confio en què s’equivocaran en algun moment.”

Balaídos i l’Atlético, a casa, els partits més difícils que queden?: “No ho veig així. Són dos partits complicats, però qualsevol partit es pot complicar. Crec que haurem d’esperar fins a l’última jornada.”

La marxa de jugadors en un moment com aquest: “Som una peça de l’engranatge. Hem d’acceptar el que ens ve i com ens ve. No ens queda un altra que mirar endavant i centrar-nos en el que ens hem de centrar. Les circumstancies que hem viscut han provocat això. Afortunadament, estem completant un campionat que semblava que no es podria tancar.”

Busquets i De Jong, baixes. L’hora de Riqui Puig?: “Podria ser un bon moment. La realitat és que tindrà més opcions per l’absència de jugadors importants. Abans també les tenia, però vam considerar que no era el moment.”

Clamor popular per Riqui i Ansu: “No estic pendent de tot el que es diu. Hi ha opinions per a tot. Escolto a tohom, però hi ha altres qüestions que m’influencien més a l’hora de prendre les meves decisions.”

Entendria que l’afició s’enfadés per la marxa d’Arthur?: “Hi ha jugadors que fitxen amb unes gran expectatives i després no fructifiquen. No se si això passarà amb Arthur. Hi haurà aficionats que pensaran que és una bona oportunitat per al club i d’altres que creuran que convindria més que es quedés, per la seva joventut.”

Riqui Puig: “Ha tingut uns progressió important en el temps que porto aquí. La seva actitud sempre ha estat excel·lent, però hi ha hagut coses que hem hagut d’indicar-li perquè s’acomodi a les necessitats de l’equip. Hi ha hagut un període d’adaptació. Aquest és el camí. Com altres jugadors, ha de passar per un procés. Ara toca mantenir el rendiment i oferir aquesta versió permanentment.”

Creu que el Barça ho ha de guanyar tot per ser campió?: “Si el Madrid perd dos partits, amb un menys n’hi hauria prou. Crec que és molt complicat guanyar-ho tot.”

Què li falta a Arthur?: “En el temps que ha estat amb mi, ha posat molt d’interès en fer el que li hem demanat. Potser li ha mancat continuïtat. No és fàcil canviar a un futbolista coses que altres entrenadors li han dit que estaven molt bé. Ha hagut d’acostumar-se a jugar a dos tocs.”

Li agradaria disposar d’Aarthur el curs que ve?: “Sobre les hipòtesi no comentaré res. Estic centrat en el que passa ara, permanentment connectat amb la secretaria tècnica i el director esportiu, però no els demano explicacions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)