Barça

“El Madrid perdrà algun partit, per descomptat”

Quique Setién. L’entrenador del Barça considera que ni el seu equip ni el de Zidane aconseguiran el ple de victòries i que el campionat no es decidirà fins a l’última jornada

En la vigília de la visita al Celta d’Òscar Garcia, un difícil escull enmig del camí cap a la conquesta del títol de lliga, Quique Setién va viure una roda de premsa protagonitzada per Arhtur Melo. El brasiler, a punt de marxar a la Juventus, va centrar moltes de les preguntes i el tècnic del FC Barcelona va aprofitar per enviar un missatge clar: comptarà amb ell fins que li diguin el contrari i confiarà en la seva professionalitat. “El necessitarem. En principi, s’entrenarà, viatjarà a Vigo i té possibilitats de jugar. Hem de mirar que el soroll no l’afecti i que, tant si ha de marxar com si no, doni el millor d’ell mateix”, va dir. “En el temps que ha estat amb mi, ha posat molt d’interès a fer el que li he demanat. Potser li ha faltat continuïtat. No és fàcil corregir coses que altres entrenadors li han dit que estaven molt bé. Ha hagut d’acostumar-se, per exemple, a jugar a dos tocs”, va comentar també.

Si Arthur s’allunya del Barça, Riqui Puig truca cada cop més fort a la porta de la titularitat. Setién no va dubtar a reconèixer que podria confiar en ell a Balaídos. “Podria ser un bon moment. La realitat és que tindrà més possibilitats per l’absència de jugadors importants. Abans també en tenia, però vam considerar que no era el moment”, va explicar l’entrenador blaugrana. “Ha tingut una progressió important en el temps que fa que soc aquí. La seva actitud sempre ha estat excel·lent, però hi ha hagut coses que li hem hagut de dir perquè s’acomodi a les necessitats de l’equip. Ha passat per un període d’adaptació, com altres jugadors. Aquest és el camí. Ara el que toca és mantenir el rendiment i oferir aquesta versió permanentment”, va manifestar en un altre moment de la compareixença.

Quique Setién està segur que el Real Madrid relliscarà: “Per descomptat. Queden set partits i és molt difícil que els guanyem tots. El futbol és un joc de sorpreses. Ells estan en un bon moment; com nosaltres, en molts aspectes. Confio que s’equivocaran en algun moment.” El càntabre, que no considera que el Barça ho hagi de guanyar tot fins al final de lliga per aconseguir el títol, té molt clar en quin moment es decidirà el campionat: “Haurem d’esperar fins a l’última jornada.” Per continuar en la lluita, en tot cas, el primer que cal fer és guanyar el Celta. “Miraran de seguir sòlids en defensa, perquè no han rebut gols en els últims partits, i eficaços en atac. Hi ha jugadors molt llestos en aquest equip que ens poden complicar les coses. Serà un partit difícil i espero tirar-lo endavant malgrat les dificultats”, va sentenciar Setién.

RODA DE PREMSA

Podria ser un bon moment per a Riqui Puig. La realitat és que tindrà més possibilitats per l’absència de jugadors
En principi, Arthur s’entrenarà, viatjarà a Vigo i té possibilitats de jugar. Hem de mirar que doni el millor d’ell mateix
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)