Barça

El Barça - Atlético, a San Mamés

Champions femenina. Catalanes i madrilenyes jugaran el 21 d’agost i qui passi a la semifinal s’enfrontarà, a Anoeta, amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Glasgow City i el Wolfsburg

El FC Barcelona i l’Atlético de Madrid es veuran les cares, a partit únic, en els quarts de final de la Champions League femenina el 21 d’agost, a l’estadi San Mamés de Bilbao. Les blaugrana, que són les actuals subcampiones del torneig, miraran de fer valer la seva experiència contra les madrilenyes, que debuten en aquesta fase de la màxima competició continental.

La UEFA va sortejar ahir, a Nyon, l’ordre de partits dels quarts de final. Així, el mateix 21 d’agost, però a Anoeta, s’enfrontaran el Glasgow City i el Wolfsburg, mentre que el 22 d’agost es jugaran l’Arsenal - París Saint-Germain, a Anoeta, i l’Olympique de Lió - Bayern de Munic, a San Mamés.

Les semifinals es disputaran el 25 i 26 d’agost. Si el Barça supera l’Atlético de Madrid s’enfrontarà amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Glasgow City i el Wolfsburg el dia 25 d’agost, a Anoeta.

San Mamés, per la seva banda, acollirà el duel entre els guanyadors de l’Arsenal - París Saint-Germain i de l’Olympique de Lió-Bayern de Munic el dia 26. El mateix estadi de l’Athletic Club serà també la seu de la final del dia 30, a les vuit del vespre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)