Barça

Empat frustrant del Barça, que es complica la lliga

Difícil. Els blaugrana, amb Riqui Puig i Ansu Fati en l’onze inicial, empaten contra el Celta a Balaídos després d’avançar-se amb dos gols de Luis Suárez i demà el Madrid es pot allunyar

La lliga se li complica, i molt, al Barça després de no passar de l’empat contra el Celta a Balaídos. El conjunt blaugrana ha deixat escapar els tres punts en els minuts finals després d’haver-se posat per davant en el marcador amb dos gols de Luis Suárez, però un magnífic gol d’Aspas gairebé en el minut 90 permet que el Madrid, si guanya demà a l’Espanyol, obri una bretxa més gran en la classificació.

Quique Setién ha volgut premiar amb la titularitat a Riqui Puig i Ansu Fati, els dinamitzadors en el partit contra l’Athletic Club. Una mostra de confiança però també una prova de foc pels dos joves del planter. Els damnificats, Griezmann i Arthur Melo, més pendent del seu futur a la lliga italiana que no pas del seu present com a blaugrana. L’altre novetat en l’onze ha estat la presència d’Umtiti fent parella amb Piqué.

El Barça ha tingut un bon començament de partit. Amb el domini del joc i plantat al mig del camp del Celta, arribava amb certa facilitat a posicions perilloses. El primer avís, però, ha arribat a pilota aturada, amb una rematada de cap de Piqué al travesser després del llançament d’un córner. El Celta ha reaccionat ràpid amb un contracop d’Smolov però els blaugrana estaven millor, generant perill sobretot per les bandes amb uns actius Ansu Fati i Semedo. Un xut desviat de Riqui Puig ha estat el preludi del primer gol. Ha arribat a pilota aturada i Messi ha sorprès tothom quan en una falta a la frontal ha optat per centrar abans que xutar directe quan ha vist que dos jugadors del Celta protegien la seva porteria sota els pals deixant sol Luis Suárez, que ha rematat tot sol per fer el primer.

El Celta ha quedat una mica tocat però no ha tardat en refer-se gràcies al talent de Denis Suárez, que ha assistit Brais perquè aquest enviés la pilota al pal i en la jugada posterior Aspas ha obligat Ter Stegen a intervenir. Al Barça li ha faltat una mica de solidesa al darrere però arribava amb perill a l’àrea rival. Ansu Fati ha tingut el segon però Araujo s’ha creuat a temps per blocar el seu xut i Messi s’ha quedat amb les ganes de fer el seu gol 700 amb una rematada en carrera que ha marxat massa alta.

El segon temps ha començat malament pel Barça. Una pèrdua de pilota en el centre del camp ha permès que el Celta es quedés amb un dos contra un amb Piqué i Smolov ha marcat a plaer després de rebre d’Okay. Just després, el Barça ha reclamat un penal sobre Messi però l’àrbitre no ha xiulat res després de consultar el VAR. El Celta ha anat a buscar el partit fent entrar Rafinha, Bradaric i Nolito. Els blaugrana han estat uns minuts sense trepitjar àrea però en una bona pressió, Semedo ha recuperat una pilota, Messi ha assistit Luis Suárez i aquest protegint la pilota amb el cos s’ha tret una rematada amb la punta de la bota molt escorada al pal. Un gran gol.

Setién ha mogut la banqueta i ha fet entrar poc després a Braithwaite, Griezmann i Junior per Ansu Fati, Luis Suárez i Alba. El Celta ha tingut de nou l’empat en una rematada de Nolito que ha obtingut una resposta excel·lent de Ter Stegen, que s’ha tret una mà salvadora. Setién ha fet entrar Arthur per Riqui Puig per tenir cames fresques en els últims minuts. Però quan semblava que el Barça s’enduria els tres punts, Iago Aspas ha firmat l’empat amb un majestuós gol de falta directe superant la barrera pel costat i aprofitant-se del salt de Griezmann. I encara gràcies que Nolito ha perdonat el tercer en l’últim minut al rematar tou davant Ter Stegen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)