Barça

Piqué: “Recordeu una cosa, som el Barça i això no s’ha acabat”

Barça. El central de la Bonanova creu que si l’equip pot sumar els 18 punts dels 18 possibles que falten per acabar la lliga, podrien ser campions perquè el Madrid encara pot fallar

El Barça ha dormit aquesta nit com a líder de la primera divisió després de l’empat contra el Celta d’ahir dissabte. Però el 2-2 de Balaídos va deixar mal sabor de boca a la plantilla, que va veure com el gol de falta directa de Iago Aspas en l’últim sospir del partit els privava de sumar els tres punts a Vigo. A més, l’acció de la falta prèvia ha tornat a incentivar queixes per part del vestidor que entenen que la falta de Piqué a Rafinha va ser inexistent.

El mateix Gerard Piqué ha volgut aixecar els ànims del barcelonisme amb un tuit a les xarxes socials: “Recordeu una cosa, som el Barça i això encara no s’ha acabat. Lluitar fins al final forma part del nostre ADN. Cap ben alt i el dimarts, anirem a totes!”. El missatge de Piqué contrasta amb les seves paraules fetes dies enrere després de l’empat al Sánchez Pizjuán, en què dubtava de les possibilitats del Barça de guanyar aquesta lliga. Aquell missatge era una barreja entre la resignació i la fina denúncia arbitral que va voler llançar posant la lupa damunt els últims arbitratges a favor del Real Madrid. Piqué ha canviat ara una mica el discurs. Missatge ara enfocat directament a l’autosuperació. El central blaugrana promet guerra dimarts al Camp Nou contra l’Atlético de Madrid (22 h).

L’empat d’ahir a Vigo és negatiu a priori, però un favor de l’Espanyol avui a la nit contra el Real Madrid (22 h), podria fer que aquest punt sumat a Balaídos fos fins i tot bo.

Ara mateix al Barça li queden sis jornades de lliga per disputar (Atlético, Vila-real, Espanyol, Valladolid, Osasuna i Alavés) i té un punt més que el Real Madrid, amb un partit més jugat que els blancs. El calendari de l’equip de Zidane és a priori més assequible (Espanyol, Getafe, Athletic, Alavés, Granada, Vila-real i Leganés), però en el vestidor del Barça hi ha el convenciment que si l’equip és capaç de sumar els tres punts en les sis jornades que els falten poden ser campions, perquè confien en una ensopegada del Madrid. Avui Piqué i el Barça miren cap a Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)