Barça

Arthur se’n va a la Juventus per 72 milions més 10 en variables

Barça. Aviat s’anunciarà l’arribada al club blaugrana de Miralem Pjanic, procedent del conjunt torinès

El FC Barcelona ha anunciat el traspàs d’Arthur Melo a la Juventus. La operació ha estat xifrada en 72 milions d’euros, més 10 en variables. El migcampista brasiler romandrà al Barça fins que al final de temporada. Properament s’anunciarà l’acord de traspàs pel migcampista bosnià de la Juventus, Miralem Pjanic, a l’entitat blaugrana.

Arthur, de 23 anys, va arribar a Barcelona fa dos estius, procedent del Gremi de Porto Alegre, a canvi de 31 milions d’euros i unes variables de nou milions més. Fins ara, ha participat en 71 partits com a blaugrana (47 a la lliga, 10 a la copa, 13 a la Champions i un a la Supercopa d’Espanya) i ha marcat quatre gols en total.

A més d’una decisió esportiva, l’operació s’emmarca en les necessitats econòmiques del FC Barcelona, que té una comptabilitat molt llastada a causa de les pèrdues produïdes per la crisi de la Covid-19 que li impediran complir amb el seu pressupost. Al Barça, que va pagar 31+9 al Gremio fa dos anys i va signar fins al juny del 2024, li quedaven per amortitzar uns 20 milions d’euros. El benefici en l’operació superarà, doncs, els cinquanta.

En un primer moment Arthur no desitjava abandonar el FC Barcelona, però l’oferta econòmica que ha rebut per part de la Juventus l’ha convençut. La fiscalitat favorable a Itàlia podria duplicar la seva fitxa inicialment, i triplicar-la en la part final del seu contracte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)