Barça

Setién: “No em convencereu que ho estem fent malament”

Barça. El tècnic reivindica el joc de l’equip, tot i els empats que l’han allunyat del títol, un dia abans del derbi contra l’Espanyol

L’entrenador del FC Barcelona, Quique Setién, ha parlat en roda de premsa en la prèvia del derbi contra l’Espanyol de demà a la nit. Aquestes han estat les seves respostes:

El derbi: “Tots els derbis no tenen res a veure amb els moments de cada equip ni amb la classificació. els jugadors se centren en guanyar el partit. la importància per a molts jugadors és enorme. serà un partit ple d’emoció. és cert que la situació esportiva d’uns i altres és diferent, però sempre hi ha incertesa.”

El moment de l’equip: “Estem bastant contents. Una cosa són els resultats i una altra, les sensacions. És cert que l’encert contra el Vila-real va ser superior al d’altres partits, però en aquests altres partits hem tingut bons moments.”

Lloc assegurat, segons el president. Li dóna confiança?: “No tenia la sensació que les coses podien canviar. Tinc superat des de fa temps el circ del futbol, em limito a fer la meva feina. Tinc constància que el club està content amb la meva feina.”

Li sembla bé que es denunciï el mal us del VAR?: “No m’ha de semblar malament. Crec que el president ho ha fet amb respecte. La realitat és que hi ha situacions al voltant de l’ús del VAR que a tots ens estranyen. Crec que no s’està usant de manera unificada. Si hi ha un contacte, s’ha de revisar en tots els casos. Després, cadascú interpreta a la seva manera el que està passant.”

El Madrid guanyarà la lliga gràcies al VAR?: “De vegades afavoreixen les decisions a un equip o a un altre. Ha passat tota la vida i seguirà passant.”

Encara creu en la lliga?: “La realitat i les matemàtiques ho demostren. s’ha de guardar l’esperança fins a l’últim dia. sense pensar en el que ha de fer el rival, fins i tot. Si no guanyem aquest títol, que ens valgui la bona evolució per la Champions.”

El trident: “La sensació que teniu és que ara hem tocat la tecla adequada. Jo ja la tenia abans. No em guio per un partit. Les coses s’han d’analitzar amb perspectiva. No tot depèn només del teu equip, el rival també compta.”

Arthur: “No diré que queda en la mateixa posició que abans. Segueix entrenant amb l’equip, hi posa ganes, però després està la meva decisió. Depèn de moltes coses.”

El dibuix de Vila-real, tindrà continuïtat?: “L’altre dia va sortir bé, perquè vam marcar i vam tenir una gran fluïdesa, però hi haurà equips que es tancaran molt més. Seguirem buscant alternatives.”

De Jong: “L’ideal seria que pogués tornar a Valladolid. Avui ha participat en l’entrenament, tot i que amb poca intensitat. Les sensacions són cada vegada millors. Veurem si evoluciona correctament.”

Tindrà en compte el play off del Barça B?: “Si, tractarem de facilitar les coses tant com poguem. Hi ha una serie de jugadors amb els quals cladrà prendre una decisió. Després de la lliga tindrem una competició molt important per a tots.”

Griezmann: “No associaria el bon rendiment de Griezmann a la posició de Vila-real. Té nivell i capacitat per fer-ho en més circumstàncies. L’altre dia hi va haver un moment d’inspiració extraordinària, per dins i per fora. Sergi Roberto va fer moltes coses bé i va facilitar que els de dins brillessin.”

Mereix més el Barça en aquesta lliga?: “Hi ha hagut una sèrie de partits en què no vam marcar i ho vam fer tant bé com contra el Vila-real. La primera mitja hora de Sevilla i de Vigo van ser molt bones i hauríem d’haver obtingut un marcador clar. Hem fet moltes coses bé, sé que la premsa només es fixa en el resultat. No em convencereu que l’equip ha estat malament.”

Jugadors apercebuts: “Ho hem valorat, però en el moment en què estem vull que juguin amb llibertat i, si perdem algun jugador, li tocarà descansar. Hi ha jugadors que voldria tenir sempre, però no passa res si els hem de perdre per aquesta circumstància.”

Espanyol a segona: “No és el Barça qui enviarà a segona l’Espanyol. És un procés de tota la temporada.”

Ja treballa amb Abidal de cara a la temporada que ve?: “Parlem sovint, canviem impressions. Em diuen com van les coses i jo dono la meva opinió. La incertesa del moment afecta.”

Ansu Fati: “Va molt bé, hi posa molt interès per millorar el seu repertori. Estem molt satisfets amb com treballa. Te una vida per davant. És convenient que avanci a petits passos.”

Si vostè segueix, seguirà Arturo Vidal?: “Té opcions de seguir. No sabem si ell voldrà fer-ho. De moment, jo compto amb ell. Ens dona moltes coses, genera un entusiasme i un compromís inalterable, sempre està disposat a treballar i ajudar els companys. És una sort tenir jugadors així.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)