Barça

El Barça guanya la partida al Santos

Jutjats. El TAS ha desestimat la demanada interposada en el seu dia pel club brasiler a la FIFA, en què reclamava al Barça un total de 61.295.000 euros en concepte de danys i perjudicis arran del fitxatge de Neymar

Bones notícies per al Barça. El club acaba d’emetre un comunicat en el qual explica que el Tribunal Arbitral de l’Esport ha desestimat íntegrament la demanda interposada pel Santos davant la FIFA, en què reclamava al FC Barcelona el pagament de 61.295.000 euros en concepte de danys i perjudicis, amb les corresponents sancions esportives, arran del fitxatge de Neymar.

El TAS considera que el contracte entre el Santos i el jugador es va rescindir de mutu acord, que el FC Barcelona no va incomplir l’acord de traspàs quan va pagar unes quantitats addicionals al pare del jugador i a la societat N&N, i que el FC Barcelona no va cometre cap conducta fraudulenta quan va signar el preacord amb Neymar, ni quan va signar l’acord de traspàs amb el Santos.

La resolució del TAS també condemna el Santos al pagament de les costes processals al FC Barcelona, per un import de 20.000 francs suïssos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)