Barça

Acord entre el Barça, la Generalitat i l’Ajuntament per la promoció de Barcelona i Catalunya

El FC Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona uneixen les seves forces per promocionar la imatge internacional de la ciutat i del país. L’objectiu de l’acord de col·laboració és impulsar el posicionament de Catalunya i Barcelona a l’exterior i atreure noves inversions d’empreses estrangeres. S’aprofitaran els desplaçaments dels equips professionals durant la temporada regular i les gires d’estiu per organitzar les accions. El conveni també recull la possibilitat d’atendre de manera conjunta delegacions institucionals o empresarials estrangeres a Barcelona.

El conveni s’ha signat aquest dijous a la Llotja President Suñol amb la presència de la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, el primer tinent de l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, i el vicepresident institucional, Pau Vilanova. També hi han assistit el CEO , Òscar Grau, i la secretària delegada de la gerència de presidència i economia de l’Ajuntament de Barcelona, Beatriz Julve. “Continuarem treballant en la línia en que ho hem fet fins ara per enfortir el posicionament del nostre país arreu del món amb accions en què l’esport hi jugui un paper important. Posem a l’abast del país la visibilitat i l’estima que desperta el nostre club, amb l’objectiu de revertir la complexa realitat que ens toca viure. En aquests moments convulsos i d’incerteses a nivell global calen aliances com aquesta, ara més que mai: tots units fem força.”, ha dit Bartomeu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)