Barça

Trincão: “Griezmann em va enviar un missatge que deia, ‘Vamos, carallo’”

Barça. Entrevista del jove davanter portuguès als mitjans del club

Barça TV ha entrevistat Francisco Trincão, el davanter portuguès que s’incorporarà a la plantilla blaugrana a partir de la temporada que ve. Aquestes són algunes de les seves manifestacions:

El seu fitxatge: “Quan el Barça em va fitxar no sabia què dir, no tenia paraules. Arribar al FC Barcelona és un orgull i un pas molt important per a mi. Ara la gent es fixa més en mi, tant dins com fora de camp. Però no importa. Faig el mateix: treballo per ser millor cada dia”

Les seves característiques: “Sóc molt fort mentalment. Busco els gols, donar assistències i ajudar l’equip. Miro els meus partits per veure què he fet malament, què he fet bé. Jo mateix sóc el meu referent. Del meu joc destacaria els regats, l’un contra un, fer gols, repartir assistències i com treballo.”

La seva posició: “Encara que m’agrada més jugar per la banda dreta, intentaré ajudar l’equip des de qualsevol posició d’atac. Vull ajudar l’equip a conquerir el màxim de títols.”

Els seus futurs companys: “Griezmann em va enviar un missatge que deia, ‘Vamos, carallo’. També vaig parlar amb Semedo. És una ajuda per a mi.”

L’adaptació: “En l’inici del confinament vaig estar amb Abel Ruiz. Em va parlar del club, el millor de món, de la ciutat. Em va dir que fos jo mateix que tot sortiria bé. Des del gener faig classes de castellà i intento millorar amb l’Abel. També sé alguna cosa en català: ‘bona tarda’, ‘fins aviat’, ‘com et dius?’… Tinc moltes ganes de tornar a Barcelona. Ja hi he estat, i m’agrada molt la ciutat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)