Barça

Pochettino obre les portes al Barça

Barça. L’extècnic de l’Espanyol matisa les seves paraules, de fa dos anys, quan assegurava que abans d’entrenar els blaugrana aniria a la seva granja d’Argentina. “En la vida mai se sap que passarà”

Mauricio Pochettino és un dels tècnics de moda del futbol continental tot i que ara mateix es troba a l’atur després de la seva sortida del Tottenham. Una frase, de fa dos anys, va ser sonada. “Soc de l’Espanyol i mai entrenaria el Barça. Abans aniria a la meva granja d’Argentina”, deia llavores el tècnic mostrant orgullós el seu origen i deixant clar la incompatibilitat sentimental d’uns colors amb els altres. Cal recordar que Pochettino és l’estranger que més vegades ha vestit la samarreta blanc-i-blava i té un fort arrelament a la massa social del club després d’evitar un descens que semblava fet el 2009.

Ara el tècnic ha canviat el seu discurs, o com a mínim, ha matisat les seves paraules en una entrevista a El País. “Cal explicar-ho bé. Vaig estar a Barcelona aquest any i em vaig trobar amb Bartomeu en un bar. Ens saludem perquè portàvem els fills al mateix col·legi i vam estar cinc minuts de xerrameca. Això va generar un rumor que va fer saltar alarmes perquè hi havia més equips que ens volien, i quan em van preguntar vaig voler resoldre-ho de manera dràstica; no vaig voler faltar al respecte al Barcelona. Es poden dir les coses de manera diferent. L’Espanyol m’ha fet un nom. Però no sóc arrogant i no em va agradar fer una declaració com aquesta. Potser ara no ho faria perquè en la vida mai se sap què passarà”, ha explicat el tècnic en l’edició d’avui del rotatiu madrileny. Per aquelles dates, el Madrid el tenia sota el seu radar per ocupar el buit que havia deixat Zinedine Zidane. A més a més, després de la destitució d’Ernesto Valverde, l’argentí estava en les travesses per agafar la banqueta del Camp Nou però una part de la directiva va vetar la seva arriba per aquelles afirmacions de fa dos anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)