Barça

Bartomeu: “Pedri i Trincão no estan en venda”

Barça. El president del Barça contesta el seu homòleg del Nàpols i li retreu que els missatges alarmistes són dolents per tothom i es mostra convençut que Ter Stegen renovarà i que els joves fitxats aquests anys seran estrelles del futur

En declaracions a BeinSports, Josep Maria Bartomeu ha contestat el president del Nàpols, Aurelio de Lauretiis, que va pressionar la UEFA per intentar que el duel de dissabte no es jugui al Camp Nou. “No comparteixo en absolut les paraules del president del Nàpols. Ell té les seves raons però crec que és de lògica i la nostra responsabilitat que les coses tornin a ser normals i la normalitat passa perquè els equips juguin en els seus estadis. I missatges alarmistes com el seu són dolents per a tothom, el missatge correcte és el de la UEFA, intentar que la normalitat sigui màxima i seguir el protocol. “, ha afirmat. El president del Barça també ha assegurat que Pedri i Trincão no estan en venta i s’ha mostrat convençut que en poc temps “seran estrelles”. Bartomeu tampoc té cap dubte que Ter Stegen acabarà renovant fins el 2025 i sobre la possibilitat de fitxar Lautaro Martínez, ha explicat que quan acabi la Champions parlarien amb l’Inter però admet que el tema està “aturat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)