Barça

“Ho tenim tot per passar a semifinals”

Barça. Griezmann, optimista pel xoc contra el Bayern de Munic

En l’eliminatòria de quarts de final, el Barça necessita de la millor versió de la seva davantera en un duel molt prometedor contra el Bayern de Lewandowski. Si Setién el fa jugar, Antoine Griezmann col·laborarà en la batalla amb el conjunt blaugrana amb qui té les màximes aspiracions per poder arribar al tron europeu. El davanter francès ha concedit una entrevista als mitjans del Barcelona.

Rival

“Tenim moltes ganes. Hem treballat molt bé tàcticament. Serà molt complicat però ho tenim tot per passar a semifinals”

Porta tancada

“Cansa una mica la calor, l’acumulació de partits cada tres dies però el més estrany és jugar sense la nostra gent, amb el camp buit. Els seus missatges en les xarxes ens ajuden en el moments difícils”

Format

“És com un torneig internacional de seleccions i hem d’estar preparats igual. Jo m’he fet la maleta fins el 23 i m’enduc la Play Station”

Concentració

“És bonic compartir una estona amb els teus companys parlant de tot”

Tornada

“En els primers minuts contra el Nàpols em va costar perquè no tenia ritme però després em vaig sentir millor. Tenim ganes de fer un gran partit, s’ha vist en els entrenaments. Tenim molta confiança i sabem què hem de fer per guanyar”

Precedents contra el Bayern

“El passat està bé i aviam si em toca jugar, tenir alguna ocasió i marcar”

Sobre el rival

“El més important és com estem nosaltres. El Bayern està jugant molt bé, amb confiança i tenen un gran davanter però tenim maneres de guanyar-los. És un equip amb molta feina física. Està acostumat també a tenir la pilota. Si treballem ordenats i junts i tenim la pilota el màxim temps possible, podem guanyar.”

La influència de Messi

“Segurament ells estaran pendents de Leo, Luis i de mi mateix però crec que som un col·lectiu amb Jordi Alba i Semedo que puguin pujar o altres que puguin jugar. Veurem què proposa el míster”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.