Barça

Destitueixen Setién i les eleccions seran al març

Barça. La junta directiva pren les primeres decisions després de l’humiliació europea i fa fora el tècnic càntabre escull Koeman de substitut i fixa les eleccions per al març del 2021

La junta directiva del FC Barcelona ha estat reunida durant tot el matí i bona part del migdia de forma extraordinària amb dos temes principals sobre la taula. La destitució de Quique Setién com a entrenador del primer equip i detallar el futur calendari electoral. Els esdeveniments s’han accelerat arran de la humiliant derrota contra el Bayern de Munic (2-8).

La junta ha aprovat el cessament de Setién, que serà oficial en uns minuts a l’espera que s’arribi a l’acord per la seva liquidació. El seu substitut serà Ronald Koeman, que es podria anunciar avui mateix o demà. S’està intentant desvincular de la selecció holandesa abans de fer públic el seu fitxatge pel club blaugrana.

Pel que fa a les eleccions, Bartomeu i els seus companys de la junta directiva han decidit seguir i no avançar les eleccions, que en principi seran en el mes de març i les faran coincidir amb un partit al Camp Nou. Serien entre el 15 i el 31 de març, que els permetrà presentar davant l’assemblea els números de la temporada passada i els de la que ve. Tot el mandat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)